Presentació a Reus de la Fira del Vi de Falset

La presentació serà el pròxim divendres 26 d’abril, a les 19:00 h, al Jardí de la Casa Rull
17/04/2019

Amb la voluntat de col·laborar i fer una promoció conjunta, els ajuntaments de Reus i de Falset realitzen un intercanvi cultural amb motiu de la realització de la Fira del Vi de Falset, que es farà a la capital del Priorat els dies 3, 4 i 5 de maig. 

La primera part d’aquesta col·laboració es farà a Reus el pròxim divendres 26 d’abril, a les 19:00 h, al Jardí de la Casa Rull (Carrer de Sant Joan, 27). Es farà la presentació a Reus de la Fira del Vi de Falset i tot seguit hi haurà un concert gratuït a càrrec del pianista Lluís Capdevila. L’acte finalitzarà amb un tast de vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant i amb la presentació d’una tapa de l’oli de la DOP Siurana. 

La segona part de l’intercanvi es farà a Falset. Concretament serà el dissabte 4 de maig, a partir de les 20:30 h, en el marc de la Fira del Vi. Amb motiu de la commemoració a Reus de l’Any Roseta Mauri, s’ha pensat en portar a Falset una actuació de dansa i anirà a càrrec del grup de Hip Hop reusenc Stereo Fresh. 

Aquesta serà la tercera vegada que els ajuntaments de Reus i Falset es posen d’acord per fer aquesta promoció conjunta tant de l’oferta turística, d’oci i cultural de la ciutat de Reus com de la Fira del Vi de Falset. 

Other news