Rius & Rius i Cellers Unió: patrocinadors de la Fira del Vi de Falset

22/03/2017

Cellers Unió i Rius & Rius Assessors han formalitzat la seva col·laboració i mecenatge amb la a Fira del Vi de Falset, que aquest any tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig.

Les signatures dels respectius convenis de col·laboració s’han tancat recentment. En el cas de Cellers Unió, l’acord va ser segellat per Jaume Domènech, alcalde de Falset, i Ferran Huguet, en representació de Cellers Unió. En paraules de Ferran Huguet, “Cellers Unió sempre ha tingut pes i presència a la comarca del Priorat i entenem que hem de fer costat a una fira tan important com és la Fira del Vi de Falset”.

Pel que fa a Rius & Rius Assessors (una empresa amb més de cinquanta anys de trajectòria en el sector), van signar el respectiu conveni Jaume Domènech, en nom de la Fira, i Miquel Rius, en representació de l’empresa.

Al llarg de l’acte, Miquel Rius va reiterar la voluntat de l’assessoria de “col·laborar en aquells aspectes pels quals es consideri que la nostra experiència, que ens ha posicionat com a líders en el sector a Catalunya, pugui ser d’utilitat per a l’Ajuntament de Falset i l’organització d’una fira tan cada cop més internacional”.

Per la seva banda, l’alcalde de Falset va voler agrair l’interès tant de Rius & Rius com de Cellers Unió, “que són empreses sempre disposades a l’hora de col·laborar no tan sols amb la Fira del Vi de Falset, sinó també en el conjunt de la comarca”.

Altres notícies