Neolith i Immobles Priorat, patrocinadors de la Fira

25/04/2017

Neolith i Immobles Priorat han formalitzat la seva col·laboració i mecenatge amb la a Fira del Vi de Falset. Les signatures dels respectius convenis de col·laboració s’han tancat recentment. En el cas de Neolith, l’acord ha estat segellat per Jaume Domènech, alcalde de Falset, i Xavier Lasala, en representació de Neolith i Marbres Móra, distribuïdor d’aquestes innovadores encimeres. En paraules de Xavier Lasala, “són cada cop més els cellers del Priorat que s’interessen pels marbres i taulells de Neolith perquè són resistents, bonics i molt fàcils de netejar encara que es taquin amb vi”.

Pel que fa Immobles Priorat (una referència en el sector immobiliària  la comarca), l’acord ha estat ratificat Jaume Domènech, en nom de la Fira, i Maribel Franquet, en representació de l’empresa. Maribel Franquet ha reiterat la voluntat de la immobiliària de “col·laborar amb la Fira, que acaba sent un aparador no tan sols del sector del vi sinó de l’oferta global d’aquesta comarca”.

Per la seva banda, l’alcalde de Falset va voler agrair l’interès tant d’Immobles Priorat com de Neolith i Marbres Móra, “que són empreses sempre disposades a l’hora de col·laborar no tan sols amb la Fira del Vi de Falset, sinó també en tot allò que es fa al territori”.

Altres notícies