Creixen els actes als diferents pobles de la comarca

16/02/2017

El pas dels anys ha convertit la Fira del Vi en un esdeveniment de caràcter comarcal, amb un programa carregat d’actes en pobles de tota la comarca. Així, a banda dels actes a Falset, en aquests moments ja hi ha previstos tastos a Bellmunt (Tast de les Mines i Nit de les Mines), Porrera (Tast de carinyenes), Capçanes (Nit de les garntaxes), Gratallops (Tast amb dones, Vi-night i Tast amb llops), Poboleda (Vins i música), Masroig (Trobada de food trucks), Marçà (Vi de nit), Torroja (Tast de Cal Compte) i La Morera de Montsant (Vidart Priorat).

Els actes organitzats són ben diversos. N’hi ha de clàssics, amb una pila d’anys al darrera, i n’hi ha d’altres que comencen just aquest any. Hi ha actes temàtics i d’altres que se centren en alguna varietat, com és el cas de les garnatxes o les carinyenes.

Sigui com sigui (féu un cop d’ull amb detall al programa), la Fira del Vi és una oportunitat excel·lent per conèixer els vins de les DO Montsant i Priorat i, alhora, recórrer i descobrir la comarca.

Altres notícies