Bona acollida a la presentació de la Fira del Vi a Reus

28/04/2018

Un centenar de persones van participar ahir al vespre en en la presentació de la Fira del Vi de Falset que va tenir lloc als jardins de la Casa Rull.

La presentació s’emmarca en la col·laboració que els dos municipis mantenen pel que fa a la difusió de diversos dels esdeveniments de caire cultural que organitzen respectivament. En la seva 23a edició, la Fira del Vi, Falset serà l’escenari d’una actuació del grup Canya d'Or & Brass, ofert per l’Ajuntament de Reus amb motiu que la ciutat és aquest 2018: Capital de la Música. 

Per la seva banda, l’Ajuntament de Falset va oferir als assistents a la presentació d’ahir un concert del pianista falsetà Lluís Capdevila, una degustació de vins de Priorat i Montsant i de les tapes que la DOP Siurana ha elaborat expressament per a l’edició de 2018 de la Fira del Vi.

A l’acte hi van asistir, entre d’altres, els alcaldes de Reus i Falset, Carles Pellicer i Jaume Domènech, respectivament, i els representants institucionals de les dues denominacions d’origen vitivinícola de la comarca administrativa del Priorat: DO Montsant i DOQ Priorat. 

Altres notícies