La Fira del Vi es presenta a Alimentaria

18/04/2018

La Fira del Vi de Falset es va presentar aquest dimarts a Alimentaria, en el marc del saló Intervin. L'espai de l'Incavi va acollir un acte de presentació que va comptar amb la presència del president de l'Incavi, Salvador Puig; el president de la DOQ Priorat, Salustià Álvarez, i la presidenta de la DO Montsant, Pilar Just. Una quarantena de persones van assistir a una presentació que es va cloure amb un tast comentat de vins de Montsant i Priorat.

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) se celebrarà entre els dies 4 i 6 de maig, amb una participació rècord de cellers: un total de 75, dos més que en les edicions de 2016 i 2017. La principal novetat d'aquest 2018 és que la Fira obrirà al públic, per primer cop, el divendres a la tarda (4 de maig), amb la qual cosa ja serà possible degustar vins a peu de carrer a Falset des de les 18 hores.

Pel que fa als 75 cellers inscrits, es manté una proporció similar a la dels darrers anys pel que fa a les denominacions d'origen: un 60% pertanyen a la DOQ Priorat i un 40% a la DO Montsant. D'aquests 75 cellers participants en Fira, són fins a 68 els que tindran estand al carrer Falset, mentre que els que no en tindran participaran en els tastos adreçats a professionals i "wine lovers" que s'han programat al llarg del certamen.

Altres notícies