La Fira del Vi es presenta a Girona

26/04/2018

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de les denominacions d’origen de la comarca del Priorat) es va presentar aquest dimecres a Girona. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas; la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana; l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, i altres regidors del consistori prioratí.

La presentació va ser un tast d’allò que és la Fira: un esdeveniment cultural i enològic, un aparador del territori de l’actual comarca del Priorat. És per això que, a banda dels parlaments de rigor, es va comptar amb una actuació musical del Quintet Montsant, una degustació de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant i tapes que tenen com a base l’oli extra verge de la DOP Siurana.  

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) se celebrarà entre els dies 4 i 6 de maig, amb una participació rècord de cellers: un total de 75, dos més que en les edicions de 2016 i 2017. La principal novetat d’aquest 2018 és que la Fira obrirà al públic, per primer cop, el divendres a la tarda (4 de maig), amb la qual cosa ja serà possible degustar vins a peu de carrer a Falset des de les 18 hores.

Altres notícies