La Cuina del Vi

Data
30/04/2017
Hora

11:00

Localització
Plaça de la Quartera
Falset
Altres

La Cuina del Vi

La finalitat del concurs és la de donar a conèixer i promocionar els nostres plats, on un dels principals ingredients sigui el vi de la comarca del Priorat.

Podran participar tots els cuiners i cuineres professionals i/o aficionats prèviament inscrits. Els participants poden ser un cuiner/a o formar un equip, màxim 4 persones. El concurs es portarà a terme a la plaça de la Quartera el dia 30 d’abril.

Tots els participants al concurs, cal que s’inscriguin a l’ajuntament de Falset (977830057 Mercè, cultura@falset.org), abans del 25 d’abril, i que ens facin arribar la recepta del plat que elaboraran (imprescindible).

El lloc estarà a disposició del participant a les 11.00 h. del matí.

El plat és de lliure elecció del participant, tenint com a única obligació que en la recepta i elaboració sigui present el vi d’una de les dues DO de la comarca del Priorat. (vi, vi dolç, rancis, vermut, etc.)

L’organització proporcionarà: taula de treball, cadires, fogó de carbó,carbó,cassola,1 l. d’oli d’oliva DO Siurana, recipient per a la degustació del jurat i 30€ en concepte de compra d’ingredients. Els altres utensilis els portarà el participant i podrà utilitzar cassoles i fogó que no siguin de l’organització.

El plat elaborat serà de 6 racions.
L’elaboració del plat s’haurà de realitzar en el lloc de treball.

Tots els plats han de tenir previst la finalització de la seva elaboració al voltant de les 13.00 h. hora en què el jurat procedirà a qualificar.

El plat es presentarà a la cassola que proporciona l’organització, de la que prèviament se’n reservarà una ració per al jurat.

Tots els plats quedaran en propietat de l’organització, els quals els rifaran entre el públic assistent en acabar el repartiment de premis i records.

Els números d’aquest sorteig es vendran durant el matí del diumenge.

El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració, i valorarà presentació, sabor, olor, textura i originalitat del plat.

Es convoca un premi especial “La Cuina Jove del Vi”, adreçat als participants menors de 30 anys. Els premis del concurs seran:

  • 1r premi: 100€
  • 2n premi: 75€
  • 3r premi: 50€
  • Premi especial “La Cuina Jove del Vi": 75€